Partnerkapcsolatok ápolása

Az UNIX Autó Kft. fejlődésének egyik záloga a partnerek és a cég közötti folyamatos kommunikáció. Vásárlóinkra, mint stratégiai partnerekre tekintünk, és hisszük, hogy a személyes találkozásokkor optimális megoldást találunk a felmerülő problémákra, és kielégítő választ adunk minden kérdésre. Kirendeltség vezető, üzletvezető kollégáink és stratégiai partner menedzsereink havi 5 000 vevőlátogatással biztosítják ezen bizalmi kapcsolatok fenntartását.


2015-ben fontos lépést tettünk annak érdekében, hogy partnereink felé bizonyítsuk: megvédjük kondícióikat. Megújítottuk partnerkártya rendszerünket, mely keretén belül biztosítjuk, hogy a kedvezményeikre csakis a regisztrált szervizpartnereink és viszonteladóink jogosultak. Az új rendszernek köszönhetően a vásárlás során minden partnerünket egyedileg tudjuk azonosítani, így nem történhet visszaélés az őt megillető jogosultságokkal.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap