OPTIMA - Akkumulátorok

OPTIMA
Márka név: OPTIMA
Származás: USA
Minőség: Gyári minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Akkumulátorok
Leírás: "Az elemi energiaforrás"

Mi a közös egy jacht, egy versenyautó, egy mezőgazdasági gép, egy terepjáró és egy nagy teljesítményű Auto Hifi rendszer között?

A válasz erre az OPTIMA Akkumulátor, mely egyedülálló SPIRALCELL technológiájának köszönhetően extrém igénybevétel esetén vagy hosszúideig tartó használat nélküli állapot után is megbízhatóan szolgáltatja a szükséges energiát. A konstrukciót a SPIRALCELL módszer a következő megkülönböztető előnyökkel ruházza fel: - Megnövekedett élettartam - Tizenötször nagyobb ellenállás a rezgésekkel szemben - Megbízható teljesítmény - Nem igényel karbantartást - Burkolatából kifolyólag fröccsenés mentes - Bárhova beilleszthető

Az OPTIMA a Világ vezető akkumulátor gyártójának az amerikai székhelyű Johnson Controls-nak sajátfejlesztésű vívmánya.A nagy múltú és tapasztalatú cég termék kínálatában más kiválóságok is sorakoznak, úgy mint, hibrid-elektromos járművek akkumulátorai, autóelektronika és elektronikus energiamenedzsment rendszerek továbbá ergonómikus műszerfalak és vezetőfülkék is.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap