BITUBO - Motorkerékpár lengéscsillapító

BITUBO
Márka név: BITUBO
Származás: Italy
Minőség: High End minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Motorkerékpár lengéscsillapító
Leírás: "Minőség? Kényelem? Teljesítmény? A válasz a Bitubo."

Ha a csakis a legjobbat akarja motorkerékpárjának, a Bitubo-t választja. Ez a név egyet jelent a teljesítménnyel, kényelemmel, pontossággal, és ami a legfontosabb, a kiváló minőséggel. Több mint 50 év tapasztalata áll a cég mögött, mely hűen tükröződik a kiváló minőségű felfüggesztésekben, teleszkópokban, rugókban éslengéscsillapítókban. 1975 óta folyamatosan az élvonalban tartózkodik, messze maga mögött hagyva versenytársait.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy világbajnoki első helyezésekhez segített több híres versenyzőt is. Folyamatos fejlődés jellemzi, hiszen nekik köszönhető többek között a „Big Piston” rendszerű teleszkópok, aMono 4 Regolazioni hátsó lengéscsillapító, a teljesen állítható, nyomásszabályozott HDX00 verseny teleszkóp, és az FPS is, mely egy innovatív hidraulikus rendszer ami 2009-ben került szabadalmaztatásra. Ezt alkalmazzák az új ECH villapatronokban és az RDH teleszkópokban is. Folyamatosan együttműködnek több kutató központtal is, ahol a fejlesztések mellett rengeteg energiát fektetnek a megbízhatósági, tartóssági tesztekbe, melyeket szimultált és valós körülmények között folytatnak.

A rendkívül széles portfólió kiterjed többek között superbike, robogó, túra, cruiser és utcai motorkerékpárok futómű alkatrészeire is.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap