BALMA - Kompresszorok

BALMA
Márka név: BALMA
Származás: Italy
Minőség: Normál minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Kompresszorok
Leírás: A BALMA légkompresszorok szakértőjeként piacvezetővé nőtte ki magát a kitartó munka és folyamatos fejlesztések eredményeként.

Megbízható, innovatív termékeket tervez és gyárt méghozzá úgy, hogy mindig a felhasználó igényeit tartja szem előtt és helyezi előtérbe.

A BALMA sikerét a hatékony, tartós és hosszú-élettartamú kompresszor gyártás terén több, mint 50 ország elégedett vásárlói bizonyítják.

A hobbi kompresszoroktól a legnagyobb ipari gépekig minden terméket szigorú tesztelési folyamatoknak vetnek alá a biztonságos végtermék gyártása érdekében.

Az állandó magas minőség illetve a rugalmas kiszolgálás fenntartása érdekében minden alkatrész saját gyárban készül a legújabb technológiák alkalmazásával.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap