AUTO MOBIL - Autóápolási termékek

AUTO MOBIL
Márka név: AUTO MOBIL
Származás: Hungary
Minőség: Normál minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Autóápolási termékek
Leírás: Az Autó Mobil Vegyi Kft. (am) 1982 óta gyárt aerosolokat, folyadékokat, pasztákat az autóápolás, az ipar, a háztartás, az irodatechnika felhasználási területein.

Termékeik kiváló minőségét az ellenőrzött, kiváló alapanyagok, a több, mint 30 éves gyártási tapasztalat és az ISO minőségbiztosítási rendszer működtetése garantálja. Az "am" márka kínálatát folyamatosan bővítik, figyelembe véve az ipar gyors fejlődése által kínált új lehetőségeket és szükségleteket. A fejlesztéseik során figyelembe veszik a Felhasználók tapasztalatait, ötleteit.

Termékeiket 15 országba exportálják jelenleg, több ismert nemzetközi brand saját márkás gyártásában is részt vesznek, rendszeresen kiállítanaka frankfurti Automechanika, a párizsi Equipauto, az amszterdami PLMA és a moszkvai IPLS kiállításokon.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap