Országos lefedettség

Az 1996-ban elkezdett és az évek alatt tudatosan kiépített értékesítési hálózatunknak köszönhetően, mára a legnagyobb lefedettséget és a legkönnyebb elérhetőséget tudhatjuk magunkénak. Ezt a 81 magyarországi kirendeltséggel sikerül biztosítanunk. A kirendeltségeink az ország minden megyeszékhelyén és nagyobb városaiban megtalálhatóak, raktárkészletünk - a törzskészletes gazdálkodás bevezetésének köszönhetően - szinte kivétel nélkül minden régióban a legszélesebb palettával és a legnagyobb alapterülettel várja az ügyfeleket. A hatalmas volumenű törzskészletek beállítása a 2006-os évben került bevezetésre. Több mint 100 kirendeltséggel rendelkezünk három országban: Magyarországon, Romániában és Szlovákiában. A fejlődés folyamatos. Az Unix Autó Kft. célja, hogy a közép-kelet-európai régió egyik meghatározó autóalkatrész disztribútor cége legyen. Ha az eddig elért eredményeket és a cég szervezettségét nézzük, akkor bátran kijelenthetjük, hogy ez csak idő kérdése.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap