Garancia

Élvezze a célhoz vezető utat

Célját egyenesen, kitérők nélkül, biztonságban akarja elérni. Csak az útra figyeljen! A fémek precíz mechanikájából elég, ha Ön csak a kényelmet érzi.

A folyamatos technológiai fejlesztés lehetővé teszi, hogy az UNIX termékek a legszigorúbb követelményeknek ne csak megfeleljenek, hanem extrém körülmények között is kiszolgálják Önt.

Választékunk elismert világmárkák gondos megválogatásának eredménye. A kiválasztott UNIX termékekben mindez benne van. Ha mást tapasztalna, ossza meg velünk is észrevételeit!

Termékeinket UNIX garanciával látjuk el.

A garancia időtartama minden termékünkön külön fel van tüntetve.

Hogyan tudja garancia igényét érvényesíteni? Mivel a garancia a termék vásárlásának napjától érvényes, ezért ennek igazolásához szükség van az eredeti számlára.

Mit tesz az UNIX a problémák megoldása érdekében? Az UNIX megvizsgálja a terméket, és eldönti, hogy a garancia érvényes-e az adott esetben. Ezt követően visszaveszi a hibás terméket és egy ugyanolyan termékre cseréli vagy az eredetileg vásárolt termék árát visszafizeti.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap