VARTA - Akkumulátorok, elemek

VARTA
Márka név: VARTA
Származás: Germany
Minőség: Gyári minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Akkumulátorok, elemek
Leírás: "Az erő a háttérben"

Mindegy, hogy négy karika, egy csillag vagy egy ugró vadmacska dísziti-e autója hűtőrácsát - a motorháztető alatt biztosan mindig egy Varta található. Hiszen a kompromisszumokat nem ismerő minőségre törekvésével és teljes körű termékkínálatával a Varta elsődleges ellátója minden vezető márkának.

Szeret dinamikusan indítani? Válasszon akkumulátort a VARTA Dynamic márkacsaládból! A világ vezető autógyárai is erre a márkára szavaznak! Miért? Azért mert a VARTA egyesíti a vezető technológiát, a know-how-t és az innovációs szellemiséget. Ezáltal biztosítja minden járműnek a tökéletes energiaellátást.

Hallott már legújabb fejlesztéséről? Ez a "Power-Frame-Technológia", amely jelentősen növeli a teljesítményt. Egy Varta mindig megbízható partner az úton, amely az Ön számára egyet jelent: Az erő a háttérben. És még sokkal több...

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap