TEAMEC - Klíma kompresszor, magasnyomású szivattyú

TEAMEC
Márka név: TEAMEC
Származás: Belgium
Minőség: Normál minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Klíma kompresszor, magasnyomású szivattyú
Leírás: „Teamec, a klíma kompresszorok specialistája”

A Teamec a klíma kompresszorok és a magasnyomású szivattyúk felújítására szakosodott. A képzésbe, teszt berendezésekbe történő befektetéseknek és a piaci fejlődés napi monitorozásának köszönhetően mára a Teamec meghatározó szereplője a felújított klíma kompresszorok piacának. Klíma kompresszoraik felújított gyári kompresszorok.

Hisznek az involválásban, megbízhatóságban és a pontosságban, céljuk, hogy magas, gyári minőségű termékeket állítsanak elő. Termékeiknek számos teszten kell átesniük, mielőtt elhagynák raktárukat.

Portfóliójukban számos klíma kompresszor közül válogathatunk, nem csupán személyautókhoz, de teherautókhoz is. Magasnyomású szivattyú részlegük az egyik legjobban felszerelt műhely a vizsgálati gépek tekintetében.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap