RUVILLE - Futómű, motor, fém-gumi alkatrészek, vízpumpák, szíjfeszítő görgők

RUVILLE
Márka név: RUVILLE
Származás: Germany
Minőség: Normál minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Futómű, motor, fém-gumi alkatrészek, vízpumpák, szíjfeszítő görgők
Leírás: "A precíz megoldás"

A Ruville már 80 éve egyet jelent a minőséggel és az innovációval. A német precizitás a futómű alkatrészeknél túlmutat az általános körültekintő, akkurátus megoldásokon. A precizitás itt a biztonságos közlekedést jelenti, nem csak optimális, hanem akár rendkívüli helyzetekben, útviszonyok között is.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Ruville az egyik legjobb alkatrész -specialistájává nőtte ki magát. Sikerük kulcsa a minőségben és a hozzáértésben rejlik, ezért nem meglepő, hogy jelszavuk a precizitás.

Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minden termékük maximálisan megfeleljen a vársálói igényeknek, Legyen szó teher- vagy személygépjárműről, minden partner- üket kiváló minőségű alkatrészekkel látják el.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap