RD MOTO - Motorkerékpár kiegészítők és felszerelések

RD MOTO
Márka név: RD MOTO
Származás: Czech Republic
Minőség: Normál minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Motorkerékpár kiegészítők és felszerelések
Leírás: „Egyéni ízlésre szabva”

A több mint 15 éves fejlesztési és gyártási tapasztalattal bíró cseh vállalat, az RD MOTO széleskörű portfoliójában kínál motorkerékpár védelmi, kiegészítő és design alkatrészeket.

A cég kínálatában megtalálhatóak többek között a motor védelmére szolgáló extrák, mint bukógombák, bukócsövek, protektorok. Emellett emelők, emelőszemek, valamint a minőségi mart alu alkatrészek, fék és kuplungkarok, markolatok, tükrök, kormány és tükörtartók, kormányvégsúlyok és lábtartók, melyekkel mindenki egyedivé teheti motorkerékpárját.

A cég motorsportban fennálló együttműködései révén profi versenyzők, csapatok tesztelik és használják minőségi termékeiket. A termékek folyamatos fejlesztése és innovációja révén az RD MOTO kényelmes és megbízható megoldást kínál mind az utcai, mind a pályamotorozás szerelmeseinek.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap