QUICK BRAKE - Fékalkatrészek

QUICK BRAKE
Márka név: QUICK BRAKE
Származás: Denmark
Minőség: Normál minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Fékalkatrészek
Leírás: „Fékjavító készlet specialista Dániából”

Az OJD Quick Brake az 1970-es évek óta gyárt fékjavító készleteket, amely mára már az egyik legfontosabb globális szereplőjévé vált az utángyártott piacon.

Portfóliója 90%-ban lefedi az európai és ázsiai autók típusait, valamint a szállítási teljesítményük magas szintjének, a folyamatosan fejlődő termék kínálatuknak és partnereikkel történő kiemelkedő kapcsolatépítési rendszerüknek köszönhetően professzionális beszállítóvá nőtte ki magát az elmúlt évtizedekben.

A fékjavító készletek mellett, magas minőségben gyártanak fékcsöveket, fékkopás visszajelzőket, valamint légtelenítő csavarokat. Gyári beszállítója többek között a GM-nek, a Ford-nak, és a Toyota-nak, illetve stratégiai beszállítója a Bosch-nak, ATE-nak, és a Delphi-nek.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap