PIERBURG - Motoralkatrészek

PIERBURG
Márka név: PIERBURG
Származás: Germany
Minőség: Gyári minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Motoralkatrészek
Leírás: Pierburg - kiváló minőségű motorikus alkatrészek

A Pierburg márka gyökerei több, mint 100 évvel ezelőttre nyúlnak vissza. Napjainkra pedig a márka a motorikus alkatrészek (kibocsátás-szabályozás, levegő adagolás és fojtószelepek) specialistájává nőtte ki magát.

A Pierburg márkanév alatt olyan rendszerekhez érhetők el alkatrészek, mint üzemanyagellátó rendszerek, levegőadagoló rendszerek, kipufogógáz visszavezető rendszerek, másodlagos levegő rendszerek, de találunk még a kínálatban vízpumpákat, olaj- és vákumszivattyúkat, elektromos szelepeket.

A több évtizednyi tapasztalat, valamint a jól ismert, széleskörű és innovatív szakértelem a motorok terén ideális alapot kínál a folyamatos fejlesztéseknek és az úttörő alkatrészek, modulok és rendszerek gyártásának.

A Pierburg termékek maximális minőséget és innovációt kínálnak mindenkinek. A múltban és napjainkban egyaránt a márka aktívan formálja az autópiac jövőjét.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap