HITACHI - Elektromos alkatrészek

HITACHI
Márka név: HITACHI
Származás: Japan
Minőség: Gyári minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Elektromos alkatrészek
Leírás: Japán csúcstechnológia az elektromos alkatrész piacon

A HITACHI több, mint 100 éves gyártói kompetenciájának és a japán csúcstechnológiának köszönhetően egyike a világ vezető gyári beszállítóinak. Olyan járműgyártók beszállítója, mint a Nissan, Audi, VW, Seat, Skoda, Ford, Mazda, Porsche, Opel, BMW, PSA, Renault. Termékeik, köztük önindítók, generátorok, üresjárati sebességvezérlő szelepek, légtömegmérők, indítótekercsek, üzemanyag befecskendezők, főtengely és vezérműtengely szenzorok és fojtószelepek gyártása során nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, magas szintű minőségbiztosítási rendszerük megbízható termékeket követel meg. A HITACHI, az egyik legnagyobb légtömeggyártó a piacon, élen jár a gyártástechnológiában is, robotok segítik a munkát. Elkötelezettek az elektromos alkatrészek folyamatos fejlesztése iránt, melyet az autógyárakkal közösen valósítanak meg. Hosszú élettartamú, gyári termékek kedvező áron, folyamatosan bővülő kínálattal a pótalkatrészek piacán.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap