GOETZE - Motoralkatrészek

GOETZE
Márka név: GOETZE
Származás: EU
Minőség: Gyári minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Motoralkatrészek
Leírás: "A legjobb, amit kaphatsz"

A Goetze a nagy motorok specialistája. A cég teljes mértékben elkötelezett eme technológia iránt, s amellyel kapcsolatos igényeket mind egy kézből tudja kiszolgálni: a kutatás és fejlesztést, a gyártást, a folyamatos elemzést és tesztelést.

A márka körül kialakult elismerésnek a minőség és a megbízhatóság tekintetében, a Goetze márka vált a piacvezetővé az autós kiegészítők között. A kínálatukban szereplő tömítő alkatrészek a kiemelkedően jó anyaghasználat miatt kiváló minőséget képviselnek. A The Goetze LKZ-Ring® élen jár a környezetbarát technológiák alkalmazás terén is, megoldásai segítségével akár 50%-al csökkenthető az olajfogyasztás, amelyért 2007-ben megkapta a PACE díjat is.

A cég termékei több, mintegy 6000 különböző motor esetében alkalmazhatóak, kezdve a személyautóktól egészen a tehergépjárművekig.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap