FM FILTER - Levegő, olaj, üzemanyagszűrők

FM FILTER
Márka név: FM FILTER
Származás: Italy
Minőség: Normál minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Levegő, olaj, üzemanyagszűrők
Leírás: FM filter Monza - kompromisszumok nélküli teljeskörű megoldás szűrő kérdésben

Ugye Ön is azt szeretné, ha gépjárművének motorja minél tovább nyújtana optimális teljesítményt? Ragadjon meg minden lehetőséget, hogy ez így is legyen! A fokozott motorkopás elkerülhető a szűrők rendszeres cseréjével, így motorjának élettartama meghosszabbodik.

Az FM filter Monza azonnali segítségére lehet, hiszen hidraulika szűrők, hűtőközegszűrők, levegőszűrők, légszárító patronok, olajszűrők, utastér szűrők és üzemanyag szűrők széles palettájával látja el a vásárlóit.

Gondoljon saját egészségére is! Mára már sajnos népbetegséggé nőtte ki magát az allergia, de egy jó utastér szűrő segítségével megelőzhetők és elkerülhetők a kellemetlen tünetek.

Az FM filter Monza azoknak nyújt tehát segítséget, akik kedvező áron, minőségi szűrővel szeretnék saját és motorjuk egészségét védeni.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap