BTS TURBO - Turbófeltöltő

BTS TURBO
Márka név: BTS TURBO
Származás: Germany
Minőség: Gyári minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Turbófeltöltő
Leírás: A modern autóiparban egyre nagyobb teret hódítanak a turbós benzines autók, valamint a dízelek, melyeknek több mint 99%-a turbófeltöltővel készül. Ezek az erős, de gazdaságos motorok különleges képességeiket a turbófeltöltőiknek köszönhetik. A BTS Turbo GmbH évek óta foglalkozik a legnevesebb gyártók turbóinak (pl: Garett, KKK, IHI, Holset )és a hozzájuk tartozó kiegészítőkforgalmazásával. Személy és tehergépjárművek turbói, valamint a hozzájuktartozó töltőlevegő hűtők is szerepelnek kínálatukban, melynek cseréjeszinte valamennyi esetben velejárója a feltöltő cseréjének. Palettájukszinte minden típust lefed. Hatalmas raktárkészletük mellett, közvetlenhozzáférésük van a gyártók raktári adataihoz, így gyorsan és maradéktalanultudják kielégíteni a vevői igényeket.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap