BP - Kenőanyagok

BP
Márka név: BP
Származás: England
Minőség: Gyári minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Kenőanyagok
Leírás: Talán sokan nem tudják, hogy a BP Magyarországon a kenőanyagok mellett vegyi alapanyagokat és repülőgépüzemanyagot is forgalmaz.

A Bp számára fontos a megfelelő ár-érték arány, ezért a Visco termékcsalád kifejlesztésénél fontos szempont volt, hogy a versenytársainál kedvezőbb áron kinálja a kenőanyagot, ugyanakkor az új termék tulajdonságai elérjék, vagy meghaladják a motorgyártók által megkövetelt teljesítményszintet.

A haszongépjármű kategóriában is tud többlet szolgáltatást nyújtani, a vásárlással nem ér véget kapcsolata a vevővel, hanem éppen akkor kezdődik.

A System Vanellus segít, hogy a haszonjármű fenntartási költsége minimális legyen és a felhasználó csökkenteni tudja a karbantartásra fordított időt is.

A BP számára fontos a környezetvédelem is, hatékony segítséget nyújt a fáradtolaj összegyűjtésében, visszaszállításában.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Sitemap