Skip Navigation Links

PETERS - Teherautó alkatrészek

PETERS
Márka név: PETERS
Származás: Germany
Minőség: Normál minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Teherautó alkatrészek
Leírás: "Műhelyből a műhelynek…"

A Peters a pótalkatrészek fejlesztésének és gyártásának specialistája, mely minden elterjedt haszongépjármű-típushoz gyárt, a gyárival azonos, megbízhatóan magas minőségben. A 15 800 terméket magában foglaló széles paletta napról napra növekszik.

A gördülékeny és egyszerű javításnak kiemelt szerepe van az új Peters pótalkatrészek tervezésekor és fejlesztésekor. A Peters mérnökei partneri kapcsolatban állnak szakképzett műhelymesterekkel és technikusokkal. Közösen elemzik és értékelik a javítási folyamatokat. Így olyan kiváló minőségű termék- és modulmegoldások jönnek létre, amelyek leegyszerűsítik, felgyorsítják vagy jobbá teszik a javítást.

Vezető piac- és adatelemzési kompetenciájuk birtokában biztosan azonosítják a pótalkatrészeket. Az erre épülő termékfejlesztési eljárások hatékonyak és a legkiválóbb minőségre optimalizáltak. Minden egyes alkatrészt a legapróbb részletig definiálnak: anyagspecifikáció, méretek, tűrések, kopási tulajdonságok, kezelés, tapintás, küllem. A Peters mindenre kiterjedő minőségbiztosítási rendszere ellenőrzi a külső beszállítókat, és a teljes értékteremtési láncot lefedi. Saját ellenőrzési módszerek és elismert ellenőrzőlaborok vizsgálatai garantálják a szabványok betartását, valamint a folyamatosan megbízható, gyárival azonos minőségű termékek gyártását és szállítását. A megfelelő pótalkatrész a megfelelő időpontban a megfelelő helyen, egyszerűen és gyorsan beépítve, kifogástalan minőségben.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
UNIX Atuo Ltd. informs you. that viewing or browsing its webpages means adoption if its Legal notice as well.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Legal notice | Sitemap