Skip Navigation Links

GOODRIDGE - Motorkerékpár fékcsövek és kuplungcsövek

GOODRIDGE
Márka név: GOODRIDGE
Származás: England
Minőség: High End minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Motorkerékpár fékcsövek és kuplungcsövek
Leírás: "A fék-, és kuplung olajcső rendszerek gyártásának specialistája"

Az 1969-ben alapított Goodridge nevű cég egy egyszerű versenycsapatból fejlődött a fék-, és kuplung olajcső rendszerekvilágszerte elismert, piacvezetőgyártójává. A dinamikusan fejlődő cég világszerte számos országban gyárt és látja el ügyfeleit a dizájn, az innováció és a megbízhatóság egyedülálló kombinációjával. Többek között az Egyesült Királyságban, Amerikában, Mexikóban és Európa több országában van jelen.

A cégnek több mint 45 éves tapasztalata van a magas teljesítményű csövek és illesztékek gyártásában és a legszélesebb kínálattal rendelkeznek szerte a világon. Olyan termékeket gyártanak, amik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a kritikus applikációkhoz, ahol a minőség létfontosságú.

Gyorsaság, minőség, rugalmasság és hozzáértés, ezek jellemzik a céget. A Goodridge számára a minőség kulcsfontosságú, legyen szó bármely Goodridge termékről, a lehető legmagasabb színvonalat biztosítják.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
UNIX Atuo Ltd. informs you. that viewing or browsing its webpages means adoption if its Legal notice as well.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Legal notice | Sitemap