Skip Navigation Links

CEI - Teherautó váltó és differenciálmű alkatrészek

CEI
Márka név: CEI
Származás: Italy
Minőség: Normál minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Teherautó váltó és differenciálmű alkatrészek
Leírás: „Olasz szenvedéllyel a minőségért”

Fél évszázada az élvonalban A C.E.I. közel 50 éve foglalkozik sebességváltók és differenciálművek gyártásával. A gyár, a hagyományoknak megfelelően Olaszország finommechanikai gyártásra specializálódott területén, Bologna ipari övezetében található. A C.E.I. az utángyártott alkatrészek elismert nagykövete világszerte több mint 90 országban.

A C.E.I. széles, folyamatosan bővülő kínálatában megtalálható több ezer termék: · sebességváltók · differenciálművek · lendkerekek · kormányműalkatrészek · függőcsapszegek · féktárcsák · kerékcsapágyak valamint olyan alkatrészek, melyek biztosítják a hajtáslánc és az alváz teljes körű karbantartását.

A vállalat által kínált pótalkatrészek kiválóan használhatóak olyan ipari és haszongépjárművekhez is, mint a Mercedes, a MAN, a Scania, a Volvo, a DAF, az Iveco, és az RVI, valamint alkatrészeket a ZF és az Eaton váltókhoz.

A C.E.I. folyamatos minőségi és technológiai fejlesztéseinek köszönhetően modern és megbízható megoldást kínál.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
UNIX Atuo Ltd. informs you. that viewing or browsing its webpages means adoption if its Legal notice as well.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Legal notice | Sitemap