BENDIX - Fékhidraulikák, lengéscsillapítók, futóműalkatrészek

BENDIX
Márka név: BENDIX
Származás: Germany
Minőség: Gyári minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Fékhidraulikák, lengéscsillapítók, futóműalkatrészek
Leírás: „A közlekedésbiztonság maximalistája”

Mindenki tudja, hogy a fék a járművek egyik legalapvetőbb biztonságtechnikai eleme. A minőség és a mindenkori megbízhatóság alapkövetelmény. Legyen szó kerékfékhengerről vagy főfékhengerről, a Bendix tökéletes választás. A legjobb bizonyíték erre, hogy számos vezető autógyártó beszállítója- BMW, Citoren, Opel, Renault, VW.

A folyamatos fejlesztéseknek és jövőbe látásnak köszönhetően immár a lengéscsillapítók és futómű alkatrészek piacának jelentős szereplője is. A lengéscsillapítók különösen fontos szerepet játszanak abban, hogy egy jármű hogyan teljesít az utakon, főleg kritikus helyzetekben. A kiváló minőségű anyagoknak és a kifinomult munkafolyamatoknak köszönhetően ezek a lengéscsillapítók garantálják a biztonságot, megbízhatóságot és a minimális kopást. A futóműalkatrészeket a legmodernebb és legfejlettebb gépek segítségével állítják elő, a gyártási folyamatot pedig rendszeresen ellenőrzik, ezért ilyen megbízhatóak termékeik.

WEBSHOP
ABOUT US
DOWNLOADS
GENERAL
Facebook
UNIX Atuo Ltd. informs you. that viewing or browsing its webpages means adoption if its Legal notice as well.
Copyright 2016 © All rights reserved 1139 Budapest, Frangepán str. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Legal notice | Sitemap